LAB's specifikationer

Stålet, safirglasset, urværket, remmen og designet. Fordyb dig i LAB's detaljer.
Stålet

Vi har valgt en af de hårdeste og mest korrosionsbestandige ståltyper til urkassen, ved navn 316L, også kendt som kirurgisk stål. 

Til farvningen af stålet (rosaguld og gun) har vi valgt en såkaldt PVD coating. Ved Physical Vapour Deposition coating penetrerer farven selve stålets overflade. Derved opnåes en belægning, som er næsten umulig at slide af.

Safirglasset

LAB har safirglas, som er kendetegnet ved en hårdhed tæt på en diamants. Urglas udsættes dagligt for stød og slag. Derfor er modstandsdygtigheden altafgørende.

Safirglas er langt mere bekosteligt end hærdet mineralglas (det mest anvendte i nutidens urproduktion), men vi vil ikke gå på kompromis. Kun det bedste er godt nok til LAB.

Urværket

Urværket fra japanske Seiko leverer den ypperste præcision og er af højeste kvalitet. Valget faldt på deres batteridrevne VD78 quartzværk, som er kendetegnet ved stor pålidelighed og lang levetid.

Designet

Når det kom til selve designet, ønskede vi en kombination af klassisk og fremsynet - tidløst og foranderligt. LAB’s udtryk kan varieres i det næsten uendelige. 

Selve urkassen er designet af Jens Ole Miang i en proces, hvor mulighederne og detaljerne er endevendt. Urkassen er klar, gavmild og elegant i sin form. De buede linjer på urkassens sider fortsættes over i det ligeledes buede safirglas. Med dit personlige præg på bagstykket fuldendes LAB's harmoniske hele.

Urkassen

Du har mulighed for at vælge imellem tre farver til urkassen: Stål, PVD gun og PVD rosa guld.

Med sine 38 mm i diameter passer LAB til både mænd og kvinder.

Remmene

Det er nemt at skifte rem på dit LAB og der er 10 forskellige remme, du frit kan vælge imellem. Alle remme har tone-i-tone syning på siden som en dekorativ detalje og er forsynet med blød ruskind på bagsiden for optimal bærekomfort. 

Af de 10 remme er 7 fremstillet af italiensk ruskind, 2 af italiensk kalvelæder og én af ren uld. 

Quick-change

Quick-change systemet gør det muligt at skifte rem på få sekunder, uden brug af værktøj. På et øjeblik kan LAB tilpasses en ny anledning og stemning.

Spændet

Farven på stålspændet er den samme som den, du har valgt til urkassen.

Ved køb af ekstra rem til LAB vælger du selv farve på spændet.

Urskiven

På de fleste ure vises tiden med tre visere placeret i midten; time-, minut- og sekund.

På LAB har vi delt funktionerne op og sekundviseren har fået sin egen elegante skive nedenfor centrum. Løsningen findes oftest i langt dyrere ure og skaber, udover et flot design, også en god dynamik, når tiden skal aflæses.

Sekundskiven og cirklen med de 12 timeinddelinger er forsænket og urskiven buer nænsomt i kompliment til urkassens og safirglassets linjer.

Logoet

LAB er designet af dig. Derfor synes vi, at logoet skal være diskret.

Vi bruger den samme trykfarve til logoet som til urskiven. Det får logo og urskive til at fremstå tone-i-tone. Trykket af logo gentages adskillige gange, således at logoet løftes fra skiven og skaber et elegant og underspillet udtryk. 

Kronen

Kronen er næsten dobbelt størrelse af, hvad der anses som standard indenfor ure. Den store krone øger funktionaliteten markant og giver LAB karakter.
Som modspil til urets buede linjer har vi gjort kronen flad og rykket den 1.5mm væk fra urkassen. LAB logoet er gentaget på kronen i en diskret gravering.

Viserne

Vi har givet form til viserne, men det er op til dig at vælge farve.

Vælg mellem 5 forskellige farver til time- og minutviserne.

Og mellem 9 forskellige farver til sekundviseren. 

Bæredygtighed

LAB er et ur bygget i meget høj kvalitet og af de bedste materialer. LAB's potentiale til at blive din livslange ledsager og et arvestykke.

Urkasse og hardware er lavet i rustfri stål, som er 100% genanvendeligt ♻️ 

Vores remme af læder og uld er produceret i de bedste naturlige materialer. Den høje kvalitet og de naturlige råvarer skaber et langtidsholdbart og cirkulært produkt.

Uræske, emballage og certifikat er produceret af pap fra FSC certificeret -og ansvarlig skovdrift.

LAB leveres med 2 års reklamationsret. Vi er endda så overbeviste om, at du bliver begejstret for dit LAB, at vi giver 100-dages returret med i købet - også selvom uret er et unikum.