Home / Om LAB

Det er nemt og sjovt at designe LAB i vores design tool.

På bagstykket kan du få graveret op til 4 linjer.

LAB er bragt til verden i et samspil mellem den kreative talentmasse hos 28 designere fra UCN og vores mangeårige erfaring i ur produktion. 

For os er summen af gennemarbejdede detaljer og valg af de rigtige materialer proportionel med kvalitet. Hårdheden af kassens kirurgiske stål, safirglassets modstandsdygtighed og præcisionen i det japanske quartz urværk er med til at sikre LAB potentiale til en livslang ledsager.

Vi har gjort forarbejdet. Men du skal beslutte, hvorvidt urkassen skal være i rustfri stål, gun PVD eller rosaguld PVD, samt farven på urskive og visere. 

Med 38 mm i diameter passer LAB til både mænd og kvinder. 

 

Læs mere om stålet, safirglasset, urværket og LAB's specifikationer

 

Til LAB hører 10 forskellige remme, du frit kan vælge imellem. Quick-change systemet gør det muligt at skifte rem på få sekunder, uden brug af værktøj. På et øjeblik kan LAB tilpasses et nyt udtryk eller stemning.

Alle remme har tone-i-tone syning på siden som en dekorativ detalje og er forsynet med blød ruskind på bagsiden for optimal bærekomfort. 

Quick-change systemet gør det muligt at skifte rem på få sekunder ved brug af dine fingre.

Farven på stålspændet matcher urkassens.
Ved køb af ekstra remme er det muligt at vælge farve på spændet.  

Som afslutning på designet kan du få graveret navn, værdifulde ord eller måske en kærlig hilsen på urets bagstykke. Der er op til 4 linjer at gøre brug af, så slip fantasien løs. Nederst på bagstykket graveres LAB’s unikke serienummer. Gravering er inkluderet i prisen. Læs mere om gravering

Design dit LAB

 

Har du undret du dig over, hvad LAB står for?

LAB er en forkortelse for laboratory - muligheden for at eksperimentere. Vi ønsker at give dig mulighed for at designe et personligt og unikt ur af meget høj kvalitet, med potentiale til en livslang ledsager.

På engelsk er LAB et akronym for Liberty Art Bespoke Freedom to express your personal product design - Friheden til at udtrykke dit design.


LAB Copenhagen grundlæggers historie

Gå på opdagelse og fordyb dig i LAB's detaljer 

LAB leveres med 2 års reklamationsret. Vi er endda så overbeviste om, at du bliver glad for dit LAB, at du får 100-dages returret med i købet - også selvom uret er et unikum.